Naar overzicht

Boek Baduhenna over archeologie in Heiloo

vrijdag 22 oktober 2021

Alle bijzonderheden van 100 jaar archeologische opgravingen in Heiloo zijn gebundeld in een nieuw boek: “Heiloo onder je voeten, 100 jaar archeologische opgravingen in Heiloo” . Aan de hand van een tiental thema's hebben professionals en vrijwilligers verhalen geschreven over hun archeologische werkzaamheden. Zo schetsen zij het ontstaan van het landschap en haar eerste bewoners vanaf de bronstijd.

 Ter gelegenheid van deze uitgave organiseert Archeologisch museum Baduhenna Speciale verkoop middagen op zaterdag 30 en zondag 31 oktober van 14.00-17.00 uur. Iedereen is daar welkom. Tijdens deze feestelijke middagen wordt een presentatie van het boek gegeven en zijn er rondleidingen langs de tentoonstelling “100 jaar archeologie in Heiloo”.

Het boek is in het museum te koop en voor de kopers ligt een kleine attentie klaar. De prijs van het boek is €15,- (betaling contant en met pin). De verkoop van het boek gaat hierna van start in de boekhandels in Heiloo en op het Landgoed Willibrordus bij het Archeologisch museum Baduhenna en bij de Verhalenkamer/ Landgoedwinkel, Kennemerstraatweg 464 Heiloo.

Archeologisch museum Baduhenna www.baduhenna.nl