Rik Duijn nieuw bestuurslid

rick-duijn

Rik Duijn

Rik Duijn (1963) woonachtig met gezin in Heiloo, is toegetreden tot het bestuur van de Stichting Oer-IJ. Hij is Fysisch Geograaf en Bodemkundige (UvA) en eigenaar van ‘Milo Plannen en Projecten B.V’. Rik houdt zich beroepsmatig bezig met het ontwikkelen en/of begeleiden van infrastructurele en ruimtelijke projecten voor bedrijven en overheden. Voorbeelden hiervan zijn havenuitbreidingen, dijkwerken en bedrijventerreinen.

Vanuit zijn aardwetenschappelijke achtergrond is hij geïnteresseerd in landschappen. In het bijzonder in het Oer-IJ gebied, omdat hij daar woont. ,,Op een steenworp afstand van mijn huis, in het nieuwbouwproject de Zandzoom, zijn bewoningsresten gevonden van mensen die hier 3500 jaar geleden leefden. Ik vind het leuk om mee te helpen aan de bewustwording van de historie en ontstaansgeschiedenis van het Oer-IJ gebied. Het geeft een mooiere beleving van mijn eigen leefomgeving.’’

Met zijn bedrijfsmatige achtergrond hoopt Rik als bestuurslid bij de Stichting Oer-IJ iets te kunnen bijdragen aan de praktische organisatorische vormgeving, met name bij de benodigde fondsenwerving voor diverse projecten.